Nejnovější recenze ze sekce Fondue sady
- rychlý a chutný zákusek
- Výborný pomocník na čokoládu v domácnoosti
Je to opravdu výborný pomocník v domácnosti. Ať na ozdobení a polevu čokoládou cukroví, dortů, zákusků .... Také jsme s vnučkou vyzkoušely namáčet do čokolády ovoce. Je to bezvadný zážitek, kdy si sama namáčela ovoce do čokolády. Měla velkou radost a moc jí to chutnalo. Nemusíte hlídat, aby teplota nebyla příliš vysoká a neznehodnotili jste čokoládu a potom dále svou teplotu udržuje přesně na použití a pochutnáníčko
- Hezké a praktické.
Snadna obsluha, pekny vzhled, stabilni provedeni
- Dvě misky
- Malá Velikost
- 800ml nerez
- 600ml keramika
- hezké
- balení, na to že je to keramika je to dost mizerně odolné otřesům, pomohla by větší výplň, dvakrát mi to přišlo poškozené
- kvalitní materiál
- Pěkný design, kvalitní hrnec a celá mechanika otočných misek, lehce sestavitelný komplet
- Nekvalitní vidličky, značení držátek se v myčce smazalo
Velmi dobré a propracované fondue z dobrých materiálů
fondo plní svůj ucel.A krásný disagn
- způsob ohřevu
Ještě jsem neodzkoušel
- kvalitní provedení, jednoduchá obsluha, krásný design
- žádná
koupeno jako dárek ještě nevyzkoušeno
dodatočne po uzavretí objednánku neberú - nové poštovné
- Nádoba má povrch že kterého se snadněji odstraňují nečistoty.
Pro prvotní rozehřátí se dá dát keramická pánvička na kamna.
- Kvalitní provedení
- Sýr, případně čokoláda, se nahřívají ve vodní lázni. Nehrozí tak připalování.
- Relativně velké provedení. Což není nevýhoda při stolování, pouze zabere dost místa při skladování.
- jednoduché,hezké, super!
Hodnocení je jednoduché, byl to dárek a způsobil ohromnou radost! S výrobky které objednávám přes Mall.cz jsme dosud měli ty nejlepší zkušenosti! Děkujeme!!!
- Jednoduchá obsluha.
Funguje tak jak má. Samostatná mistička na čokoládu. Dobré rychlé čištění (možno i myčce). Zkoušeli jsme i fontánu, ale takto je to lepší.
Zobrazuji 101 - 120 ze 177 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...9 Další »